Maling

Innvendig maling

Det er jo sånn at alle kan male. Utfordringen kommer med å male riktig. Riktig forarbeid og utstyr er viktig. Som fagarbeidere har vi all kunnskapen som trengs for et godt utført malerarbeid. På den måten slipper du å utføre arbeidet om igjen før det strengt tatt er nødvendig.

Skal du pusse opp hjemme, eller male din nye bolig er det oss du skal snakke med, da vi har mange års erfaring som malere og gir deg kun det beste sluttresultatet innenfor en god tidsramme.

Utvendig maling

Å male husvegger kan være et slit. Kanskje trenger du stilaser, og det å jobbe i høyden er ikke for alle. Alt dette har vi god kjennskap til. Vi har utført utallige malerjobber og har gode referanser. Utstyret tar vi med oss selv, så du slipper å tenke på det.

Kontakt oss i dag for en godt utført malerjobb både innvendig og utvendig. Vi garanterer et flott resultat du har glede av i mange år.

Kontakt oss

Vi tar på oss alt fra innvendig og utvendig maleoppdrag! I tillegg utfører vi takfornying og snekkerarbeid. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle