Takfornying

Takfornying

Har du tenkt på at taket ditt hver eneste dag er utsatt for slitasje? Det står ute i all slags vær og må tåle alt fra regn, vind og snø til is og sur nedbør. Alt dette kan føre til godt feste for alger og mose. Taket slites ned og blir i dårligere forfatning.

Vekst av alger og mose gjør at taket holder på fukten. På den måten blir taksteinen gjennom vinteren utsatt for frostsprengning. Taksteinen blir tynnere og tynnere, noe som fører til at du kanskje må skifte hele taket.

Med utførelse av takfornying er kanskje ikke dette nødvendig, noe som er veldig kostnadsbesparende for deg. Et nytt tak er tross alt veldig dyrt.

Når vi utfører takfornying for deg utfører vi en behandling av hele taket, og gjør taket ditt praktisk talt som nytt igjen. Det igjen vil øke verdien på huset ditt betraktelig, samt gi boligen din et helt annet inntrykk utad. Ikke minst er blir taket ditt helt tett.

Kontakt oss i dag for en prat om takfornying!

Hvorfor velge takfornying

Vi utfører fullstendig kontroll av taket ditt, og ser etter sprekker, brudd og skader. Takrenner blir renset og hele taket blir vasket med høytrykkspyler for å fjerne alt av mose og alger. Vi avslutter med lakk og sluttkontroll for et skinnende tak som ser nytt ut.

Rengjøring

Rengjøring er en viktig del av takfornying, på denne måten finner du alle sprekker og små skader.

Impregnering

Når alle skader er tatt hånd om, går vi over med en vannavstøtende impregnering som vil beskytte taket.

Lakkering

Vi avslutter behandlingen med et strøk lakk, slik at taket både føles og ser nytt ut.

Kontakt oss

Vi tar på oss alt fra innvendig og utvendig maleoppdrag! I tillegg utfører vi takfornying og snekkerarbeid. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle